Осъдените трябва да платят и 200 хил. лв. кръвнина за жестокото убийство на 19-годишното момиче.

През 2012 г. Софийски градски съд постанови 10 години затвор за Антон Ангелов, а Младенова бе призната за невинна.

12 години затвор за Янка и Антон, поиска адвокатът на почерненото семейство. Прокуратурата настоя за по 10 години. Тъй като в деня на зловещото убийство и двамата са били непълнолетни, по закон наказанието пада с една трета от средното предвидено в закона.

Севилия беше убита на 18 май 2011 г. в дома си в столичния кв. "Люлин". Според разследващите 17-годишният Антон и 15-годишната Янка са нападнали момичето, за да откраднат златни бижута от жилището. По тялото на Севилия са били преброени 44 рани от нож. 13 от нараняванията са били по лицето и шията й, но и имало рани и по главата, врата, корема и крайниците.

Момичето е починало в адски мъки, мотивираха се днес апелативните магистрати. За пръв път от началото на процеса Янка не дойде и не чу, че отива зад решетките.

"Ще обжалваме и пак казвам - аз смятам, че няма толкова доказателства, нови, преки, които в съвкупност да обосновават осъдителна присъда", заяви адвокатът на Янка Младенова – Веселина Вангелова.

В единствените си обяснения пред съда, Антон прехвърли вината за убийството върху съучастничката си Янка. Днес поиска оправдателна присъда, защото физически и психически бил сринат.